НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Дилерка з Ізмаїла відправляла поштою наркотики в Болград

Дилерка з Ізмаїла відправляла поштою наркотики в Болград

Диллер из Измаила отправляла почтой наркотики в Болград
Читати grad.ua у  

У Болграді поліція затримала 24-річну місцеву жительку, яка займалася збутом особливо небезпечної психотропної речовини. Вона робила «закладки» по місту. У правопорушниці поліцейські вилучили 29 згортків із PVP. Ще 11 пакунків з аналогічною речовиною вилучили зі схованок, які дівчина встигла зробити.

Експрес-дослідженням підтвердило приналежність речовин до психотропу. Слідчі повідомили мешканці Болрада про підозру в незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, а також незаконному збуті особливо небезпечної психотропної речовини, за попередньою змовою групою осіб. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Під час проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що відправляла «товар» закладчиці 42-річна жителька міста Ізмаїл. Під час санкціонованого обшуку в її помешканні поліцейські виявили 60 пакетиків із психотропною речовиною PVP, ваги, пакувальний матеріал та мобільний телефон з інформацією, що підтверджує її причетність до протиправної діяльності. Психотропи перевірені експрес-дослідженням і направлені на експертизу. Жінці суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За скоєне їм загрожує до десяти років ув'язнення з конфіскацією майна.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: