НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Просила зателефонувати і зникала з чужим мобільним телефоном

Просила зателефонувати і зникала з чужим мобільним телефоном

Просила зателефонувати і зникала з чужим мобільним телефоном
Читати grad.ua у  

Просила у перехожих скористатися їхнім телефоном і зникала разом із ним: поліцейські викрили 31-річну жительку Одеси у скоєнні низки шахрайств.
Загалом правопорушниця ошукала шістьох громадян. Їй повідомили про підозру за частинами 1 і 2 статті 190 Кримінального кодексу України. За скоєне жінка може провести за ґратами до трьох років.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що жінка просила на вулицях міста у незнайомців мобільні телефони начебто для здійснення термінового дзвінка, а отримавши їх у руки, зникала з поля зору власників у невідомому напрямку. Діючи за такою схемою, правопорушниця заволоділа шістьма гаджетами довірливих громадян.

Усі мобільні телефони правоохоронці розшукали та повернули власникам. Фігурантці повідомили про підозру у заволодінні чужим майном шляхом обману, тобто шахрайстві. Це правопорушення карається штрафом від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 51000 до 68000 гривень, або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: