НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одесі затримали здирників, які вимагали у хлопця надуманий борг

В Одесі затримали здирників, які вимагали у хлопця надуманий борг

следственные мероприятия
Читати grad.ua у  

Підозрювані висунули 19-річному одеситу вимогу повернути 20 тисяч доларів, які він нібито заборгував їхній знайомій. Психологічним тиском правопорушники отримали від потерпілого 100 доларів, зустрівши його у ресторані. У разі відмови віддати «борг», що залишився, погрожували фізичною розправою. Молодий чоловік звернувся до поліції, заявивши, що ні чоловіків, ні жінку потерпілий не знав і боргових зобов'язань не мав.

Поліція та СБУ провели спільну спецоперацію та затримали зловмисників удома у потерпілого, де вони мали отримати 19 тисяч доларів.

Під час особистого обшуку правопорушників та санкціонованого обшуку в орендованій квартирі, де вони проживали, слідчі поліції вилучили пістолет невідомого походження, схожий на стартовий, та ніж, які направили на експертизу, мобільні телефони, а також гроші, отримані від потерпілого.

Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Чоловікам загрожує до 12 років ув'язнення із конфіскацією майна.

Заходи проводились слідчими відділу поліції №4 Одеського районного управління поліції №1 спільно із співробітниками Управління СБУ в Одеській області під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: