НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Вимагав гроші у свого знайомого: в Одесі затримали підозрюваного

Вимагав гроші у свого знайомого: в Одесі затримали підозрюваного

Вымогал деньги у своего знакомого: в Одессе задержали подозреваемого
Читати grad.ua у  

Правоохоронцями встановлено, що 42-річний мешканець Одеси, вирішив поправити своє матеріальне становище за рахунок 36-річного знайомого. На підставі надуманих боргових зобов'язань він вимагав у потерпілого п'ять тисяч доларів. Зловмисник тероризував потерпілого в телефонних розмовах і під час особистих зустрічей, здійснюючи психологічний тиск, погрожуючи фізичною розправою і навіть вбивством.

За силової підтримки батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області зловмисника затримали під час чергової зустрічі з потерпілим, на яку останній таки приніс кошти. Під час спілкування здирник продовжував тиснути на чоловіка, вдарив його, зірвав з нього нагрудну сумку, в якій знаходилися гроші, і кинувся тікати.

Але був затриманий. У підозрюваного вилучили сумку з грошима та телефон з інформацією, що має значення для слідства.

Фігуранту повідомили про підозру у вимаганні, з погрозою вбивства та заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікують за ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває, повідомили в поліції.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: