НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » «Сімейний дует» із Подольська пограбував продавця під Одесою

«Сімейний дует» із Подольська пограбував продавця під Одесою

«Семейный дуэт» из Подольска ограбил продавца под Одессой
Читати grad.ua у  

Кілька днів тому в поліцію селища Авангард Одеського району надійшло повідомлення від продавця торгового кіоску про те, що невідомі йому чоловік і підліток пограбували його на робочому місці - забрали виручку в сумі понад 30 тисяч гривень.

Під час першочергових слідчо-розшукових заходів було встановлено, що старший за віком чоловік відвернув на себе увагу продавця, відчинивши двері позаду кіоску, а потім утримував їх, не даючи потерпілому вийти. У цей час молодший за віком зловмисник підійшов до віконця, з якого здійснюється продаж товарів, просунув руку всередину і дістав коробку з грошима. Поки молодий чоловік тікав, його спільник продовжував утримувати двері, а потім втік слідом.

Грабіжників знайшли біля залізничного вокзалу в Одесі, де вони чекали на електричку, щоб поїхати додому в Подільськ. Ними виявилися 38-річний чоловік і його 16-річний син. В Авангарді вони гостювали в родичів.

Підозрюваних затримано. Гроші вилучено як речовий доказ.

Оскільки хлопець досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність за грабіж, слідчі повідомили обом фігурантам про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про відкрите викрадення чужого майна, тобто грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. На час слідства суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: