НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Під Одесою затримали чоловіка за підозрою у вбивстві пасинка

Під Одесою затримали чоловіка за підозрою у вбивстві пасинка

Читати grad.ua у  

6 серпня на околиці села Фонтанка випадковий перехожий виявив тіло 36-річного місцевого жителя без ознак життя і сповістив про це поліцію. 
Під час слідчо-розшукових заходів правоохоронці з'ясували, що до злочину причетний 69-річний вітчим загиблого.

Чоловіки проживали разом в одному будинку. Посварившись з приводу права користування спільним житлом, вітчим кілька разів вистрілив із незареєстрованого пістолета Макарова в пасинка та вивіз тіло автомобілем на околицю села.

За місцем проживання підозрюваного поліцейські вилучили пістолет Макарова з магазином, набоями та глушником, а також зареєстровану на пенсіонера рушницю з набоями, корпус ручної осколкової гранати Ф-1 і запал до неї. Усі предмети направлено на експертизу. Крім цього, криміналісти слідчого управління ГУНП в Одеській області за допомогою мобільної ДНК-лабораторії оперативно досліджували біологічні сліди, вилучені під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки вбитого. Результати дослідження підтвердили місце вбивства.

Правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру за ст. 115 ККУ - в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, а також за ст. 263 ККУ - у придбанні та зберіганні вогнепальної зброї і бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Чоловікові загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідство триває під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: