НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одеській області чоловік поранив знайому з пістолета

В Одеській області чоловік поранив знайому з пістолета

43-летнюю пострадавшую каретой скорой помощи доставили в больницу, где ей диагностировали проникающее огнестрельное ранение грудной клетки и правого легкого с правосторонним гидротораксом.
Читати grad.ua у  

Про подію, до поліції повідомили 72-річний господар будинку, на подвір'ї якого сталася сварка двох мешканців Балтського району. Поліцейські з'ясували, що чоловік почув гучні крики у себе на подвір'ї. Вийшовши з дому з пістолетом «Stalker», пенсіонер побачив, що на подвір'ї сваряться його знайомі чоловік і жінка, яких він намагався заспокоїти словесно. Але гість вирвав у нього з рук пістолет і зробив прицільний постріл у груди своєї співмешканки, після чого пішов геть.

43-річну потерпілу каретою швидкої допомоги доправили до лікарні, де їй діагностували проникаюче вогнепальне поранення грудної клітини та правої легені з правобічним гідротораксом. Ці тілесні ушкодження є небезпечними для життя в момент заподіяння та належать до категорії тяжких.

41-річного правопорушника поліцейські затримали. Йому повідомили про підозру. Злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: