НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одесі торговців зброєю затримали одразу після оборудки

В Одесі торговців зброєю затримали одразу після оборудки

В Одессе торговцев оружием задержали сразу после сделки
Читати grad.ua у  

За силової підтримки бійців управління «КОРД» обласної поліції, затримали двох мешканців Одеської області 28-ми та 29-ти років, одразу ж після оборудки. Зброю з набоями та гроші, отримані за продаж, поліцейські вилучили. Небезпечні предмети, походження яких молодики пояснювати відмовилися, слідчі направили на експертизу.

Начальник відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 підполковник поліції Ігор Страшний, зазначив:

Під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси ми повідомили фігурантам про підозру в носінні, зберіганні, придбанні, збуті вогнепальної зброї та боєприпасів, без передбаченого законом дозволу, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Молодшому зловмиснику суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, а його на рік старшому спільнику - тримання під вартою. За скоєне їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Під час слідства нами встановлюватиметься канал потрапляння зброї та набоїв до підозрюваних. Слідчі дії триваютьї. 

У поліції так само зазначили, що особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, не підлягає кримінальній відповідальності за незаконне поводження з ними.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: