НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одесі розкрито корупційну схему ухилення від мобілізації

В Одесі розкрито корупційну схему ухилення від мобілізації

В Одессе раскрыта коррупционная схема уклонения от мобилизации 
Читати grad.ua у  

Одеські поліцейські затримали військовослужбовця, який обіцяв клієнтам за 900 доларів організувати непридатність до військової служби, а за додаткові три тисячі гривень надавав незаповнені повістки про виклик з гербовою печаткою та підписами посадових осіб територіального центру комплектування та соціальної підтримки, посилаючись на зв'язок на них.

Незаконний бізнес організував 47-річний військовослужбовець. За інформацією поліції, він підшукав «клієнта», який домовився з ним про надання «повного пакету послуг», куди входили довідка про непридатність, зняття з військового обліку та три порожні повістки з мокрою печаткою. Їхній «клієнт» міг надалі самостійно заповнити та проставити дату явки в ТЦК, що виключало можливість вручення реальної повістки. Фігуранта затримали на місці злочину під час отримання грошей і повідомили про підозру. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі із конфіскацією майна. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави, повідомили в поліції.

Корупційну схему викрили слідчі відділу поліції №1 Одеського районного управління поліції №1 та оперативники управління стратегічних розслідувань на Одещині ДСР Нацполіції.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: