НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Неповнолітній завдав ножових поранень двом підліткам

Неповнолітній завдав ножових поранень двом підліткам

Несовершеннолетний нанес ножевые ранения двум подросткам
Читати grad.ua у  

Інцидент стався вночі 10 червня в одному із сіл Одеської області. 15-ти річний юнак, який отримав колото-різані поранення, помер до приїзду медиків.

Під час проведення першочергових слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що на зупинці громадського транспорту перебувала група місцевих підлітків, серед яких був 17-річний неповнолітній з іншої області. Коли повз них проходили двоє 15-річних місцевих юнаків, підозрюваний попросив у них закурити, але отримав відмову. На таку відповідь він розлютився і почав наносити удари ножем одному з підлітків. Другий, який намагався відштовхнути нападника від товариша, теж отримав удар ножем по нозі. Нападник із місця втік.

Попередньо, смерть хлопця настала внаслідок множинних відкритих ран грудної клітки. Остаточну причину смерті буде встановлено за результатами проведеної експертизи. Другий потерпілий, 15-річний товариш загиблого, отримав поранення у вигляді різаної рани ноги.

Зловмисника поліцейські розшукали у товариша. Слідчі вилучили одяг, у якому він був під час нічного конфлікту.

Фігуранту повідомлено про підозру в умисному вбивстві та умисному легкому тілесному ушкодженні. Ці злочини кваліфікуються за ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. За поданням слідчого суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У межах провадження призначено низку судових експертиз, встановлюються повні обставини події. Затриманому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: