НОВИНИ ГРАД » Новини » 16 травня в Одесі можливий невеликий дощ

16 травня в Одесі можливий невеликий дощ

16 мая в Одессе возможен небольшой дождь
Читати grad.ua у  

Синоптики гідрометцентру Чорного та Азовського морів на другу половину тижня в Одесі прогнозують малохмарну погоду. Суттєвого потепління поки що очікувати не варто.

16-го травня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Лише вдень місцями невеликий дощ. Повітряні потоки переважатимуть східного напрямку зі швидкістю помірною 5 – 10 м/с. Температурні показники нічних годин 6 – 11 градусів тепла, вдень +15 – 20 по області. У місті Одесі температура вночі 8 –10 гр, вдень 15 – 17 тепла.

17 и 18 травня, мінлива хмарність, без істотних опадів, лише 18 травня місцями можливий невеликий дощ. Вітер південно-східного напрямку швидкості помірної 7- 12 метрів за секунду. Температурний фон вночі 6 – 11 градусів, вдень від +17 до 22.

Наприкінці тижня та на початку наступного значних змін у погодних умовах не прогнозується. Таке досить прохолодне для цих травневих днів повітря пояснюється впливом серії антициклонів, які змінюються з одного на інший. Зараз над регіоном ще зберігається вплив циклону Томас. А після 18-го травня на Одеську область обрушитися антициклон - УВЕ. За спостереженнями синоптиків жодних відхилень від звичайної погоди для цього періоду року не спостерігається, все в межах норми.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: