НОВИНИ ГРАД » Новини » Дунайське пароплавство завершило минулий рік із рекордним прибутком

Дунайське пароплавство завершило минулий рік із рекордним прибутком

Дунайское пароходство завершило прошлый год с рекордной прибылью
Читати grad.ua у  

Українське Дунайське пароплавство завершило 2023 рік із рекордним прибутком у 719 млн гривень. Про це повідомили у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Зазначається, що підприємство сплатило у державний бюджет понад 140 млн гривень виконавши зобов’язання перед державою у повному обсязі. Дивіденди склали майже 216 млн гривень що є рекордним показником за всі роки існування Українського Дунайського пароплавства. Водночас підприємство ліквідувало наявні борги.

Такий результат став можливим переважно завдяки єдиній логістичній послузі – об’єднанню фрахту з перевалкою в Україні та Констанці. Відпочатку повномасштабного вторгнення зберігається високий попит на річкові перевезення, які відбуваються без посередників за ринковою ціною.

Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков зазначив:

Українське Дунайське Пароплавство стабільно демонструє зростання по всім показникам. Крім надходжень в бюджет, тут розширюють і власні потужності за рахунок модернізації старого флоту.

За даними міністерства, також на підприємстві структурували систему закупівель та провели велику кількість антикорупційних заходів.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: