НОВИНИ ГРАД » Новини » Жителі двох районів Одеси залишилися без світла і води

Жителі двох районів Одеси залишилися без світла і води

Жители двух районов Одессы остались без света и воды
Читати grad.ua у  

Через аварійне відключення обладнання на одній з високовольтних підстанцій НЕК Укренерго багато одеситів залишилися без світла. З 12:23 без електрики жителі Хаджибейського та Київського районів Одеси, а також частково Одеського району області. Там, де це можливо, енергетики перепідключають на резерв об'єкти критичної інфраструктури та клієнтів. Орієнтовний час відновлення світла - протягом кількох годин.

Унаслідок аварії було знеструмлено деякі об'єкти «Інфоксводоканалу» та наявні резервні вводи до них. Через значну потужність обладнання та технічні особливості, використання генераторів на цих об'єктах неможливе.  У зв'язку з цим наразі без водопостачання залишилися споживачі Київського та Хаджибейського районів міста, а в Приморському районі можливе зниження тиску.  Після усунення аварії енергетиками та забезпечення електропостачання, буде відновлено подачу води.

Оновлено

Електроживлення відновлено. Наразі почали відновлювати водопостачання споживачів. Для заповнення системи водою може знадобитися кілька годин.

Подписаться на уведомления об отключениях

Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: