НОВИНИ ГРАД » Новини » Атака РФ вплинула на роботу портів Великої Одеси

Атака РФ вплинула на роботу портів Великої Одеси

Атака РФ повлияла на работу портов Большой Одессы
Читати grad.ua у  

Через ракетні атаки з РФ в порту «Одеса» та на деяких частинах залізничної мережі виникли проблеми з електропостачанням.  Про це повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи «Укрзалізниці» Валерій Ткачов.

Він зазначив, що збільшенню вивантаження в портах заважають постійні повітряні тривоги, оскільки персонал портових операторів змушений перебувати в укриттях. Станом на 25 березня кількість вагонів з зерном, що йшли до портів Великої Одеси, зменшилася на 225 одиниць і складає 7 063 вагони.

Крім того, є накопичення вагонів та зупинені потяги в напрямку окремих терміналів, загалом 14 потягів: три поїзди до порту «Одеса» та 11 до порту «Чорноморськ».

Ткачов також розповів, що у березні показник добового вивантаження вагонів із зерном в портах Великої Одеси коливається в діапазоні від 1 000 до 1 540 вагонів на добу. У той же час черга вагонів із зерном, що йдуть до порту «Ізмаїл», зменшилась з 705 до 640 за добу. Середньодобова кількість вивантажених вагонів із зерном у порту «Ізмаїл» становить 102.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: