НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі зростає кількість загиблих внаслідок ракетного удару РФ

В Одесі зростає кількість загиблих внаслідок ракетного удару РФ

В Одессе растет количество погибших в результате ракетного удара РФ
Читати grad.ua у  

Кількість загиблих від ракетного удару РФ по Одесі у п’ятницю, 15 березня, зросла до 21. У лікарні помер ще один рятувальник.
Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Сьогодні в лікарні помер 39-річний рятувальник Віталій Алимов. Щирі співчуття родині та вічна памʼять Герою без зброї, написав очільник області у своєму Telegram-каналі.

Перед цим Кіпер повідомив, що у медзакладах продовжують лікування 40 людей, постраждалих від удару, дев’ять із них — у тяжкому стані.

В Одеській міській раді написали раніше, що внаслідок ворожого обстрілу 15 березня при виконанні службових обов’язків також загинули співробітник Державної служби України з надзвичайних ситуацій, водій-пожежник Денис Колесніков та фельдшер Підстанції № 5 Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області - Сергій Ротару.

Фельдшер Сергій Ротару був у складі бригади медиків, які першими отримали виклик до потерпілих і вирушили на допомогу людям.

Водій-пожежний Денис Колесніков також отримав травми, несумісні з життям, на місці повторного ворожого ракетного обстрілу цивільної інфраструктури.

В Одесі сьогодні, 16 березня, день жалоби за загиблими внаслідок ворожої атаки.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: