НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі попрощалися із дев’ятьма загиблими моряками

В Одесі попрощалися із дев’ятьма загиблими моряками

В Одессе простились с девятью погибшими моряками
Читати grad.ua у  

В Одесі попрощалися з дев’ятьма військовими моряками, що загинули через ракетний удар, який було завдано по місту 6 березня неподалік від місця, де перебували президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс.

Інформацію про загиблих оприлюднила ветеранська організація Veterans Hub Odessa.

Повідомляється, що 11 березня Одеса прощалася з шістьма військовими моряками. Це 26-річні головний старшина Станіслав Хохлов та матрос Петро Корнієнко, 31-річний старшина 2 статті В'ячеслав Васильєв, 35-річний молодший сержант Володимир Бутов. Також попрощалися з 37-річним старшим матросом Юрієм Слепченком та Андрієм Ліхном, якому 12 березня мало виповнитися 28 років. 

Військові загинули через ракетний удар, який було завдано по місту 6 березня

Також минулими вихідними Одеса прощалася ще з трьома моряками вч 4770, які загинули в результаті ракетного удару російських терористів по нашому місту. Загинули старшина 2 статті Микола Тягій та матрос Олександр Коноваленко обом було по 39 років, а також 25-річний матрос Віталій Малютін. Організація Veterans Hub Odessa оприлюднила фото загиблих, у всіх одна й та сама дата смерті – 6 березня 2024 року.

Нагадаємо, 6 березня російська армія завдала по Одесі удару, імовірно, балістичною ракетою. Це сталося під час зустрічі у місті президента України Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: