НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі попрощалися з Віктором Раду

В Одесі попрощалися з Віктором Раду

В Одессе простились с Виктором Раду
Читати grad.ua у  

Близькі, колеги, друзі, шанувальники таланту Віктора Раду проводили його в останню путь під оплески. Він мав багатогранний талант, інтелігентне почуття гумору і кожному дарував частинку своєї душі.

Віктор був частим гостем у домівках одеситів, будучи беззмінним диктором програми «Новини» в ефірі телерадіокомпанії «ГРАД» протягом 16 років.

У творчому доробку відомого актора – близько 30 ролей у відомих і улюблених глядачами кінофільмах. Йому вдавалися будь-які ролі, великі та маленькі, драматичні та комічні. В Одеському театрі юного глядача Віктор Андрійович працював із 1987 року. Він талановито втілив десятки образів на сцені ТЮГу. Артист грав у таких спектаклях, як «Чарівна лампа Аладдіна», «Ромео і Джульєтта», «Лісова пісня», «Кайдашева родина», «Смак сонця», «Будьте ви щасливі!» та багатьох інших.

Віктор Раду пішов із життя на 68-му році. У серцях тих, хто знав його особисто, хто бачив на екранах телевізорів чи на сцені, він назавжди залишиться таким, яким був у житті – яскравою сонячною людиною з доброю усмішкою.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: