НОВИНИ ГРАД » Новини » Аеротрансфер Одеса-Кишинів: стало відомо, скільки коштуватиме квиток

Аеротрансфер Одеса-Кишинів: стало відомо, скільки коштуватиме квиток

Аэротрансфер Одесса-Кишинев: стало известно, сколько будет стоить билет
Читати grad.ua у  

Триває підготовка до запуску першого аеротрансферу Одеса-Кишинів. Наразі йде облаштування спеціальних кас та трансферів, які вже незабаром курсуватимуть між аеропортом Кишинів та Одесою.

Про це повідомляє пресслужба Одеської військової адміністрації.

Зазначається, що на цьому тижні відбудеться перший тестовий запуск та відкриється продаж квитків. Вартість квитка - 800 гривень.

Як це буде працювати:

  • Реєстрація пасажирів у електронній системі з прикріпленням копії квитка на літак відправленням із міста Кишинів, зазначенням особистих даних та відомостей про військовий облік, а також необхідності забезпечення перевезення осіб з інвалідністю.
  • Формування груп пасажирів за 2-3 дні до відправлення авіарейсів з міста Кишинів (основні: Кишинів – Стамбул, Кишинів – Варшава, Кишинів – Відень).
  • Відправлення автобуса з попередньо зареєстрованими пасажирами з Одеси.
  • Перевезення пасажирів аеротрансфером з пришвидшеним проходженням митних та прикордонних процедур (не більше 30 хвилин перебування автобуса у зоні контролю). Загальний плановий час поїздки – 4 години.
  • Прибуття автобуса до аеропорту.

В Одеській ОВА додали, що право на пільговий проїзд зі знижкою у 50% матимуть військові та члени їх сімей (дружина/чоловік, діти), особи з інвалідністю, ветерани війни, а також учасники бойових дій.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: