НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі триває профілактичне відпрацювання міста

В Одесі триває профілактичне відпрацювання міста

В Одессе продолжается профилактическая отработка города
Читати grad.ua у  

Правоохоронці проводять профілактичні рейди в усіх районах міста. Патрульні перевіряють підозрілих осіб і автотранспорт, контролюють обмеження і заборони, введені в період правового режиму воєнного стану.

Під час рейду патрульні перевіряють підозрілих осіб та автотранспорт, контролюють обмеження та заборони, запроваджені в період правового режиму воєнного стану. Зокрема, продаж алкогольних напоїв після 22-ї години, своєчасне припинення роботи закладів та дотримання громадянами комендантської години.

Також відпрацьовували осіб, які перебувають на превентивних обліках поліції, зокрема раніше судимих, кривдників та власників зброї. Приділяли увагу дітям, які в темну пору доби перебували на вулиці без супроводу дорослих. Стежили за дотриманням водіями правил дорожнього руху.

Під час відпрацювання Приморського району правоохоронці розкрили низку кримінальних правопорушень, серед яких незаконне поводження зі зброєю, незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів.

Було складено низку адміністративних матеріалів, зокрема за порушення водіями правил дорожнього руху; дрібне викрадення чужого майна; порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами; паління тютюнових виробів у заборонених місцях; розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або появу в громадських місцях у п'яному вигляді; та інші. Крім того, правоохоронці виявили 23 порушники комендантської години.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: