НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі за вихідні виявили понад 470 порушників комендантської години

В Одесі за вихідні виявили понад 470 порушників комендантської години

В Одесі за вихідні виявили понад 470 порушників комендантської години
Читати grad.ua у  

Щоночі правоохоронці патрулюють вулиці населених пунктів Одеської області, проводячи контрдиверсійні заходи, забезпечуючи правопорядок і дотримання обмежень правового режиму воєнного стану. Так, лише протягом суботи та неділі стражі порядку виявили та перевірили 472 громадян, які перебували на вулицях під час комендантської години. У таких осіб поліцейські перевіряють документи, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус, проводять перевірку багажу та транспортних засобів на предмет наявності заборонених предметів.

Відносно громадян поліцейські склали 32 адміністративні протоколи, зокрема за керування транспортними засобами у стані сп’яніння, дрібне хуліганство та розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях.

Нагадаємо, на території Одеської області комендантську годину запроваджено з 24 години ночі до 5 години ранку. На вулиці можна виходити тільки по спеціальних перепустках або виключно для того, щоб пройти в найближче укриття під час повітряної небезпеки.

Тож плануйте свої справи та маршрут так, щоб до комендантської години опинитися вдома.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: