НОВИНИ ГРАД » Новини » На Білгород-Дністровщині судитимуть трьох підрядників та посадовицю сільради

На Білгород-Дністровщині судитимуть трьох підрядників та посадовицю сільради

В Белгород-Днестровском районе будут судить трех подрядчиков и чиновника сельсовета
Читати grad.ua у  

Прокурори Білгород-Дністровської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох директорів підрядних організацій за фактом заволодіння бюджетними коштами та службового підроблення, а також фізичної особи – підприємця за фактом  шахрайського заволодіння бюджетними коштами та підроблення документів.

Повідомили в Одеській обласній прокуратурі.

Слідчі встановили, що підрядники заволоділи бюджетними коштами під час виконання підрядних робіт з поточного ремонту протирадіаційного укриття школи у Білгород-Дністровському районі.

Зазначається, що обвинувачені завищили обсяги фактично виконаних робіт, їх вартість та вартість використаних будівельних матеріалів, чим збільшили суму начебто витрачених коштів на ремонт бомбосховища.

Також судитимуть посадовицю однієї з сільських рад Білгород-Дністровського району, яка підписала акти приймання виконаних будівельних робіт не проконтролювавши й не переконавшись у повноті фактично виконаних підрядниками робіт.

Внаслідок таких протиправних дій на рахунки підрядників безпідставно перераховано за актами виконаних робіт майже 700 000 гривень. З метою відшкодування завданої кримінальним правопорушенням шкоди прокуратурою пред’явлений позов.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: