НОВИНИ ГРАД » Новини » Доставка суші в Одесі від онлайн ресторану Япошка
Доставка суши в Одессе
Читати grad.ua у  

Сучасне життя відрізняється динамічністю та високим рівнем зайнятості людини. Постійний рух, робота та різні справи не залишають часу на відпочинок. Небагато звільнити час у повсякденній рутині або спростити організацію свята дозволяють послуги доставки їжі.

Сервіс доставки суші - чудове рішення для економії часу на приготуванні вечері, можливість смачно пообідати в офісі або створити святкову атмосферу на вечірці. Япошка https://yaposhka.com.ua/ua/odesa/ - перевірений та надійний сервіс, який подбає про оперативну доставку смачних та якісних суші в Одесі на будь-який смак та гаманець.

Япошка радує любителів суші вже понад 10 років. Місія онлайн ресторану – радувати людей якісним продуктом за справедливою вартістю. Ви можете замовити суші, різноманітні страви азіатської та європейської кухні лише за пару хвилин.

Головний принцип роботи сервісу Япошка – чесність. Тому, оформляючи замовлення, ви знатимете приблизний час доставки. Співробітники ресторану подбають про те, щоб ваше замовлення було доставлено на найвищому рівні у потрібний термін.

Оформлення замовлення доставки суші Одеса

Ви можете оформити доставку суші додому, в офіс чи будь-яке інше місце прямо на сайті. Для цього слід здійснити декілька простих кроків:

  1. Вибрати суші, які вам найбільше сподобалися.
  2. При необхідності вибрати додаткові страви та напої.
  3. Перейти до вкладки Кошик і натиснути "Замовити".
  4. Вказати необхідні дані для доставки у вікні оформлення замовлення.
  5. Дочекатися дзвінка менеджера, який уточнить усі деталі замовлення та доставки.

Після цього кур'єри служби доставки привезуть ваше замовлення в обумовлене місце у мінімальні терміни.

Ви можете самостійно забрати замовлення у точках самовивезення та отримати знижку 10% від суми всього замовлення.

Після оформлення замовлення на сайті, ви можете відстежувати готовність та пересування кур'єра за допомогою програми. Для цього слідує розділ "Трекінг" в особистому кабінеті. Япошка пропонує оперативну доставку суші в Одеса – ви можете отримати своє замовлення через 30 хвилин після його оформлення.

Доставка суши в Одессе

Переваги доставки суші Япошка:

  • Можливість безкоштовної доставки суші при оформленні замовлення на певну суму залежно від району міста. Ознайомитись з інформацією про суму замовлення для безкоштовної доставки ви можете під час розмови з оператором або на сайті – розділ "Доставка та оплата".
  • Наявність зручних способів оплати замовлення. Здійснити оплату можна кур'єру готівкою або карткою під час отримання замовлення або карткою на сайті за допомогою різних платіжних систем.
  • Високий рівень якості всіх блюд. Для приготування використовуються лише свіжі та перевірені інгредієнти.
  • Приготування суші здійснюється згідно із затвердженою рецептурою.
  • Великий асортимент суші – класичні та оригінальні суші для одного, двох або великої компанії.
  • Демократична вартість, яка дозволяє кожному оцінити яскравий смак азіатської кухні.

За допомогою сервісу доставки Япошка, ви легко можете створити святкову або романтичну атмосферу та насолодитися яскравим смаком улюблених суші.


Схожі новини

Коментарі