НОВИНИ ГРАД » Новини » Удар по Одесі 29 грудня: зросла кількість жертв

Удар по Одесі 29 грудня: зросла кількість жертв

Удар по Одессе 29 декабря: возросло количество жертв
Читати grad.ua у  

Унаслідок масованої атаки по Одесі загинули 4 людини. Постраждали об'єкти цивільної та житлової інфраструктури: школа, багатоповерхові житлові будинки, приватні будинки.

Наразі постраждалим у лікарнях надається необхідна медична допомога. На місцях працюють оперативні штаби, куди можуть звертатися всі жителі, чиє житло постраждало внаслідок ворожої атаки.

Понад два десятки житлових будинків пошкоджено внаслідок вчорашньої та сьогоднішньої атак російських окупантів в Одеській області. За словами голови Одеської ОДА Олега Кіпера, пошкоджень зазнали два приватні будинки та 19 багатоквартирних. За попередніми підрахунками, руйнувань різного ступеня зазнали близько 70 квартир.

У командуванні Сил оборони півдня України заявили, що з восьми випущених по Одесі ракет, п'ять вдалося збити, а три влучили в житлові будинки. У результаті в Хаджибейському районі повністю зруйновано приватний будинок і триповерховий багатоквартирний будинок, а в багатоповерхівці ракета пробила стіну і розірвалася всередині будівлі.

Вибуховими хвилями та уламками збитих ракет пошкоджено кілька десятків будівель, серед яких церква, навчальні заклади та магазини.



Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: