НОВИНИ ГРАД » Новини » Терміни відновлення сервісів «Київстару» поки невідомі

Терміни відновлення сервісів «Київстару» поки невідомі

Читати grad.ua у  

Сьогодні вранці «Київстар» став ціллю надпотужної хакерської атаки, внаслідок якої тимчасово недоступні послуги зв'язку та доступ до інтернету. Поки що терміни відновлення сервісів незрозумілі. Про це у відеозверненні заявив генеральний директор оператора мобільного зв'язку Олександр Комаров у відеозверненні.

Він повідомив, що для з'ясування обставин і наслідків протиправних дій втручання в діяльність мережі будуть залучені представники правоохоронних органів. Так само Комаров додав, що «Київстар» надасть компенсацію абонентам, які не мали зв'язку або не могли скористатися сервісами оператора.

 

Нагадаємо, від ранку, 12 грудня, абоненти мобільного оператора «Київстар» з усієї України не можуть скористатися послугами мобільного зв'язку та доступом в інтернет через масштабний збій.

Оновлено

Рішення про відключення сервісів «Київстару» ухвалили силовики й оператор для локалізації активності заражених систем. Про це повідомляє Forbes. Як повідомляє джерело, зламали частину внутрішніх систем оператора. Триває робота із запуску дублюючих систем. Станом на цей момент відомо, що персональні дані абонентів не скомпрометовано.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: