НОВИНИ ГРАД » Новини » На Одещині новий керівник обласної прокуратури: що про нього відомо

На Одещині новий керівник обласної прокуратури: що про нього відомо

На Одещині новий керівник обласної прокуратури: що про нього відомо
Читати grad.ua у  

Перший заступник Генерального прокурора Олексій Хоменко представив колективу Одеської обласної прокуратури нового керівника – Ігоря Домущея. За словами Олексія Хоменко, зусилля відомства будуть спрямовані на протидію злочинам проти національної безпеки та економічної стабільності у регіоні. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Одеську обласну прокуратуру очолив Ігор ДомущейІгорю Домущею 47 років, він здобув освіту в Одеській державній юридичній академії. В органах прокуратури – з 1998 року. Трудову діяльність розпочав на Миколаївщині, де пропрацював 19 років. У 2017-2018 роках працював в органах прокуратури Запорізької області.

З 2018 по 2020 рік обіймав різні посади в прокуратурі Одеської області. З березня 2021 року по червень 2023 року керував Болградською окружною прокуратурою на Одещині. До призначення очолював Черкаську обласну прокуратуру.

Нагадаємо, з 5 лютого 2021 прокурором області був Сергій Костенко. У лютому 2023 стало відомо, що він покидає посаду. За даними ЗМІ, у зв'язку з виходом на пенсію.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: