НОВИНИ ГРАД » Новини » Дощово, вітряно і прохолодно: прогноз погоди на тиждень 16-20 жовтня

Дощово, вітряно і прохолодно: прогноз погоди на тиждень 16-20 жовтня

Дощово, вітряно і прохолодно: прогноз погоди на тиждень 16-20 жовтня
Читати grad.ua у  

Українці вихідними тішилися надзвичайно теплою та сонячною погодою, але це тепло було недовготривалим. Починаючи з понеділка, 16 жовтня, синоптичні умови в Україні стрімко погіршаться. Прогнозується похолодання та опади на всій території країни. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

З понеділка, 16 жовтня, температура в Україні спаде на 3-5 градусів, особливо в східних, південних, північних та центральних регіонах, де буде дощово. В Одесі буде хмарно з проясненнями. Вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний, 9-14 м/с. Температура вранці 9-11°, вдень 13-15°.

У вівторок, 17 жовтня, мінлива нічна температура опуститься в середньому на 1-4 градуси тепла. Одеситам прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно-західний, 9-14 м/с. Температура вночі 2-7° С тепла, вдень стовпчики термометрів піднімуться до 12-17°.

У середу, 18 жовтня, дощі продовжать заливати всю країну, а температура відповідно знижуватися. І хоча в Одесі синоптики обіцяють невеликий дощ, краще все-таки підготуватися заздалегідь - взяти із собою парасольки і одягнути гумові чоботи. Вітер буде південним, 7-12 м/с. Температура вночі 6-11°, вдень 14°-19°.

Кінець тижня також обіцяє бути дощовим. За даними Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, в Одесі та області 19-20 жовтня буде невеликий, місцями помірний дощ. Температура вночі 5-10° тепла, вдень у четвер 13-18°, а у п'ятницю 16-21°.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: