НОВИНИ ГРАД » Новини » Пункт пропуску «Орлівка» на Одещині призупинив роботу

Пункт пропуску «Орлівка» на Одещині призупинив роботу

Пункт пропуску «Орлівка» на Одещині призупинив роботу
Читати grad.ua у  

Внаслідок нічної дронової атаки ворога на припортову та прикордонну інфраструктуру, в поромному пункті пропуску «Орлівка», що на кордоні з Румунією, тривають заходи зі стабілізації функціонування. Пропускні операції в пункті пропуску тимчасово призупинено.

Повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Усі транспортні засоби перенаправляються на інші напрямки. Громадян просять при плануванні поїздки до або з Румунії враховувати зазначені тимчасові обставини і радять обирати інші напрямки, зокрема і через автомобільний пункт пропуску «Рені».

Повідомляється що в результаті нападу люди не постраждали. Про відновлення пропускних операцій в «Орлівці» буде повідомлено окремо.

Нагадаємо, 6 жовтня, вночі збройні сили РФ здійснили дронову атаку по Одещині. Пошкоджено зерносховища, адміністративні будівлі та вантажний автотранспорт – вигоріло 9 вантажівок.

За процесуального керівництва Ізмаїльської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється.

На місці подій прокурори у взаємодії зі слідчим документують черговий воєнний злочин РФ.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: