НОВИНИ ГРАД » Новини » Суд над колишнім одеським військкомом Борисовим розпочався у Києві

Суд над колишнім одеським військкомом Борисовим розпочався у Києві

Суд над колишнім одеським військкомом Борисовим почався у Києві
Читати grad.ua у  

25 липня в столиці розпочалося судове засідання по справі затриманого колишнього одеського військкома Євгена Борисова. Державне бюро розслідувань проситиме суд про арешт без права на заставу.

Нагадаємо, що військкома – мільярдера затримали в столиці 24 липня. Він намагався уникнути слідства, при цьому використовував елементи конспірації – змінював номери телефонів, автомобілів тощо. Про це повідомили в ДБР.

В результаті комплексних оперативно-слідчих заходів його виявили та затримали. Як повідомив екс-нардеп Ігор Мосійчук, Борисова заманили до Києва силовики обіцянкою «вирішувати» його справу в суді та не застосовувати арешт, якщо він здасться добровільно. За його інформацією, за пару днів до арешту Борисов був на півдні Одещини, звідки збирався виїхати за кордон. Але йому начепто пообіцяли, що якщо він сам приїде до ГБР із повинною, то справу «замнуть».

Затримали Борисова в той момент, коли він ішов «здаватись» правоохоронним органам.

Доповнено

Печерський районний суд Києва обрав колишньому начальнику Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгену Борисову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 22 вересня з можливістю внесення застави сумою в 150 мільйонів гривень.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: