НОВИНИ ГРАД » Новини » Колишній одеський воєнком незаконно збагатився на 188 мільйонів гривень

Колишній одеський воєнком незаконно збагатився на 188 мільйонів гривень

Колишній одеський воєнком незаконно збагатився на 188 мільйонів гривень
Читати grad.ua у  

Національне агентство з питань запобігання корупції дійшло висновку, що колишній керівник Одеського регіонального центру комплектування Євген Борисов незаконно збагатився на 188 мільйонів гривень. Про це повідомив голова НАЗК Олександр Новіков.

За його словами, тільки один обʼєкт, куплений в Іспанії на маму цією людиною, вартує €3 700 000. І таких обʼєктів ще кілька. Всі вартістю від пів мільйона євро.

Сам Борисов пояснив, що кошти були сформовані начебто шляхом надання позик. Загальна сума позик $4,2 мільйони. Вони надані різними підприємцями. Один з них — співвласник клубу «Ібіца» нібито надав одеському воєнкому мільйон доларів позики.

Голова НАЗК зазначив, що наявність у цих людей відповідних коштів не підтверджують жодні відомості з податкової. Навіть більше, окремі угоди про позики, надані НАЗК ніби-то на підтвердження наявності коштів, були підписані в Одесі громадянами, які взагалі були відсутні в місті на час підписання.

Також Новіков повідомив, що в діяльності Одеського підрозділу встановили факти не тільки незаконного збагачення, а й організації цілих каналів незаконного виїзду за кордон.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: