НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі стартувало опитування щодо перейменування 21 об’єкта топоніміки

В Одесі стартувало опитування щодо перейменування 21 об’єкта топоніміки

В Одесі стартувало опитування щодо перейменування 21 об’єкта топоніміки
Читати grad.ua у  

В Одесі на вебпорталі Одеської міської ради «Соціально активний громадянин»: citizen.omr.gov.ua у спеціальному електронному сервісі «Громадське обговорення» до 14 липня проводиться електронне опитування з питань перейменування об’єктів топоніміки міста.

Участь в опитуванні можуть взяти члени територіальної громади міста Одеси, які на момент опитування досягли 18 років та місце проживання яких зареєстровано на території міста.

Електронне опитування по кожному з об’єктів топоніміки  проводиться окремо шляхом вибору відповіді «Так»/«Ні» у спеціальній формі, яка передбачає внесення обґрунтованого зауваження (за бажанням користувача).

Перелік об’єктів топоніміки на території міста Одеси, що пропонуються для перейменування:

список вулиць, які мають перейменувати_1Для створення онлайн-кабінету на вебпорталі здійснюється реєстрація користувача з використанням електронної автентифікації у сервісі електронної автентифікації інтегрованої системи електронної ідентифікації ID.GOV.UA за допомогою кваліфікованого електронного підпису (на файловому, хмарному чи інших захищених носіях), сервісу Дія.Підпис, BankID НБУ тощо та заповнення на вебпорталі додаткових полів відповідної форми шляхом внесення такої інформації.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: