НОВИНИ ГРАД » Новини » Санітарно-епідемічна ситуація в Одеській області контрольована – Держпродспоживслужба

Санітарно-епідемічна ситуація в Одеській області контрольована – Держпродспоживслужба

Санітарно-епідемічна ситуація в Одеській області контрольована
Читати grad.ua у  

У Держпродспоживслужбі прокоментували можливе погіршення санітарно-епідемічної ситуації в регіоні. За словами фахівців вона контрольована – в області достатня кількість реагентів для локалізації й ліквідації будь-яких нештатних ситуацій. Про це повідомив перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області Святослав Літошко.

Він зазначив що Держпродспоживслужба проводить відбори води цілодобово. Її якість не погіршилася. Також служба відстежує ціни у магазинах та аптеках міста – вода є і ціни незмінні. Щодо хвороб, то за словами Літошко їх немає.

Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області також посилює лабораторний контроль за молочними, рибними та м’ясними товарами на усіх ринках регіону.

Фахівці застерігають жителів регіону від купівлі продуктів харчування на стихійних ринках. За словами Літошко Головне управління завжди попереджувало щодо потенційної небезпеки для споживача від їх безконтрольної реалізації, як то кажуть, з рук. Але зараз ситуація змінилась – трапилася екологічна катастрофа, настали спекотні дні. Тому сьогодні це подвійний ризик.

Співробітники служби знаходяться у цілодобовому режимі чергування і готові до можливого погіршення ситуації.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: