НОВИНИ ГРАД » Новини » Героїчні брати-піротехніки: від Херсона до Одеси

Героїчні брати-піротехніки: від Херсона до Одеси

Героїчні брати-піротехніки: від Херсона до Одеси
Читати grad.ua у  

Брати-близнюки, піротехніки ДСНС Євген та Денис Корецькі були змушені залишити свій рідний Херсон під час окупації. Наразі працюють в Одеському підрозділі, але регулярно виїжджають на розмінування деокупованих територій Херсонської області. Їм допомагає знання місцевості та докладна інформація про колишні позиції ворога, яку вони отримують від місцевих жителів.

Крок за кроком, пліч-о-пліч брати-близнюки Євген та Денис, розмінують Херсонщину. Хлопці кажуть: працювати на рідній землі легше не лише морально. Вони добре знають територію, що розмінується. Батьки братів постійно залишалися в рідному селі, розташованому неподалік лінії розмежування.

Рівень мінної небезпеки, розповідають сапери, залежить від того, наскільки активно велися бойові дії в конкретному населеному пункті і які там розташовувалися підрозділи оккупантів.

На повне очищення українських територій потрібні десятки років. Тому піротехнічна Одеська служба ДСНС шукає чоловіків віком до 35 років, які готові приєднатися до команди саперів.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: