НОВИНИ ГРАД » Новини » Одеса отримала три мобільні котельні від USAID

Одеса отримала три мобільні котельні від USAID

Одеса отримала три мобільні котельні від USAID
Читати grad.ua у  

Одеса з початку року отримала три мобільні котельні від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), які можуть працювати на різних видах палива. Повідомляє Промисловий Портал з посиланням на пресцентр USAID.

Обладнання передавалося для забезпечення громад на випадок пошкодження або руйнування наявних теплопостачальних обʼєктів. Ці пересувні котельні працюють на твердих видах палива та укомплектовані нагрівальним котлом (бойлером), насосами, системою водоочищення, системою подачі електроенергії, комплектом труб і запірної арматури, дренажною системою і генератором.

котельня2Котельні, що працюють на твердому паливі, високоенергоефективні й одні з найкращих альтернатив виробленню тепла з використанням газу. Вони дозволяють мінімізувати споживання газу, що є так необхідно Україні в умовах обмеженої спроможності газовидобутку і запасів природного газу всередині країни.котельня23Загалом з початку 2023 року USAID Проєкт енергетичної безпеки доставив в 11 областей України 48 пересувних котелень для резервного постачання тепла і гарячої води. Ця допомога на загальну суму понад $5,6 мільйона допоможе муніципалітетам забезпечити лікарні, центри догляду за людьми похилого віку та установи для інвалідів стабільним постачанням тепла під час надзвичайних ситуацій та вимушених відключень від теплоносіїв. Вона також дозволить підвищити енергетичну стійкість інфраструктури теплопостачання України, диверсифікувати джерела теплопостачання і зміцнити енергетичну безпеку країни.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: