НОВИНИ ГРАД » Новини » В одеському ліцеї провели флешмоб

В одеському ліцеї провели флешмоб

В одеському ліцеї провели флешмоб
Читати grad.ua у  

Пам'ятати уроки історії, щоб не повторився страх війни. У 9-му ліцеї в День пам'яті та примирення до відомого гасла «Ніколи знову» додали знак запитання, і одразу ця фраза набула нового сенсу. Нині, як багато років тому, наші громадяни зіткнулися з трагедією, коли гинуть та страждають невинні люди. У навчальному закладі було організовано пам'ятний захід, який розпочався з хвилини мовчання.

Діти та дорослі взяли участь у флешмобі «Ніколи знову», під час якого кожен із присутніх прикріпив символ пам'ятної дати – квітка червоного маку – до карти України. І це стало прообразом того, що майже кожен населений пункт нашої держави було поранено під час Другої світової війни.

Директор ліцею № 9 Сергій Копач вважає дату 8 травня дуже знаковою для всього світу і зокрема для українців, які зазнали великих втрат під час Другої Світової війни.

Колектив 9-го ліцею разом із учнями та їхніми батьками, беруть активну участь у волонтерському русі, допомагає збройним силам України, збираючи необхідні речі для наших військових. Тим самим, на своєму фронті наближаючи нашу перемогу.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: