НОВИНИ ГРАД » Новини » Мера Одеси Геннадія Труханова зобов'язали носити електронний браслет

Мера Одеси Геннадія Труханова зобов'язали носити електронний браслет

Мера Одеси Геннадія Труханова зобов'язали носити електронний браслет
Читати grad.ua у  

Судді Вищого антикорупційного суду ухвалили рішення змінити запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову. Йому призначили заставу та зобов'язали носити електронний браслет.

У повідомленні ВАКС, йдеться, що 25 квітня колегія суддів Вищого антикорупційного суду частково задовольнила клопотання прокурора САП про зміну запобіжного заходу міському голові Одеси. ВАКС застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 30,866 млн грн.
Як повідомляється, кошти Геннадій Труханов має винести протягом 5 днів. Крім внесення застави, він має носити електронний браслет.

У разі внесення застави міський голова Одеси буде зобов'язаний:

  • прибувати на кожну вимогу до суду;
  • не виїжджати з України без дозволу суду;
  • повідомляти суд про зміну свого місця проживання та роботи;
  • утримуватись від спілкування з особами, визначеними у рішенні суду;
  • здати на зберігання до Державної міграційної служби України свій паспорт для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України та в'їзд до України.

Геннадія Труханова та ще низка чиновників мерії Одеси підозрюють у заволодінні коштами міського бюджету, прокуратура наполягає, що дії чиновників завдали збитків на понад 90 мільйонів гривень.

У понеділок, 24 квітня, прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подав клопотання про зміну запобіжного заходу стосовно Геннадія Труханова та чиновників Одеської мерії на утримання під вартою.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: