НОВИНИ ГРАД » Новини » Блакитна економіка Одеського регіону: стартував конкурс на найкращі бізнес-ідеї

Блакитна економіка Одеського регіону: стартував конкурс на найкращі бізнес-ідеї

Блакитна економіка Одеського регіону: стартував конкурс на найкращі бізнес-ідеї
Читати grad.ua у  

Адміністрація Одеського державного аграрного університету оголосила про старт конкурсу на найкращі бізнес-ідеї у галузі морського туризму та морського транспорту, охорони та відновлення морського середовища та аквакультури, а також на теми збалансованого використання природних ресурсів. Ініціатором хакатону UA BGrowth виступив самий ВНЗ у партнерстві з міжнародними організаціями. Це одна із складових масштабного всеукраїнського проекту «Цифрова мережа блакитної економіки та прискорення інновацій», розповідають автори ініціативи. Проект реалізують за підтримки Європейського фонду.

Подавати свої розробки можуть представники з усієї України та не лише з університетів, а й різних структур, які зможуть створити певний стартап та подати його у вигляді ідеї. Головною умовою конкурсу є те, що всі проекти мають стосуватися блакитної економіки.

Після відбору та оцінки всіх допущених проектів буде проведено 2-денний Хакатон. Ментори проекту нададуть учасникам конкурсу консультації у розробці бізнес-ідеї та допоможуть в оформленні якісної презентації. Професійне журі поетапно оцінюватиме проекти учасників та обиратиме переможців. Автори двох найкращих проектів отримають цінні призи та підтримку свого стартапу.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: