НОВИНИ ГРАД » Новини » В Україну йде похолодання: прогноз погоди на тиждень

В Україну йде похолодання: прогноз погоди на тиждень

В Україну йде похолодання: прогноз погоди на тиждень
Читати grad.ua у  

У середу-четвер температура повітря почне знижуватися, у другій половині тижня навіть вдень з'являться мінуси і випаде мокрий сніг. У середу-четвер, 16-17 листопада, у багатьох регіонах нашої країни випаде сніг. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко. За її словами, зниження температури повітря відбуватиметься з понеділка поступово: у понеділок-вівторок до +3+8 градусів, а з четверга до 3 морозу-4 тепла.

Згідно з інформацією сайту «Синоптик», істотне похолодання чекає на Одеську область з 18 листопада. У цей день температура повітря вночі буде 0°, а вже наступного дня, у суботу, вдень 2° тепла, а вночі мінусова температура – в Вилковому -1, Ізмаїлі -2°, Болграді, Сараті -4°, Одесі, Кілії, Рені, Арцизі, Татарбунарах -3°, Тарутиному -5. Також 19 листопада очікується мокрий сніг.

Як повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів, на Одещині 14-15 листопада мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північний, вдень 15 листопада південно-східний, 9-14 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 7-12°.16 листопада без опадів, 17 листопада місцями помірний дощ. Температура вночі 1-6° тепла, вдень 7-12°.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: