НОВИНИ ГРАД » Новини » Уроки безпеки для маленьких одеситів
Уроки безпеки для маленьких одеситів
Читати grad.ua у  

В одній із дошкільних установ у Суворовському районі пройшов урок безпеки від ДСНС Одеської області. Спочатку малята від 3-х до 5-ти років, одягнені у форму пожежників та поліцейських, дивилися навчальні мультики. Потім рятувальник розповів дітям, які існують вибухонебезпечні предмети. Після пролунала навчальна «повітряна тривога».

У цьому дитячому садочку є укриття, яке вміщує близько 80-ти осіб. Тут є вода, іграшки, аптечка. Під час тривоги малята спокійно спускаються сюди з вихователями. Безпека дітей сьогодні понад усе, каже директор установи Олена Олійник.

Співробітники ДСНС влаштували їм свято: хлопчики та дівчатка сиділи у пожежній машині, розглядали спеціальні інструменти рятувальників і навіть пробували себе у ролі пожежників.

Загалом у Суворовському районі працюють 8 дошкільних закладів, розповідає Микола Гавриленко. Рятувальник провів уже 10 таких уроків і вважає, що вони є дуже корисними для дітей.

На уроці безпеки були й співробітники патрульної поліції. Правоохоронці в ігровій формі розповіли дітям про правила дорожнього руху.

Такі уроки у дитячому садку проводяться регулярно у рамках програми «Тиждень безпеки». Наприкінці свята співробітники ДСНС та поліції зробили спільну фотографію, а рятувальники подарували малятам червоні повітряні кульки.


Схожі новини

Коментарі