НОВИНИ ГРАД » Новини » Службовий пес Мажор пішов вчитися
Службовий пес Мажор пішов вчитися
Читати grad.ua у  

Вже 3 місяці в одній із одеських пожежних частин живе чотирилапий улюбленець – пес Мажор. Цуценя швидко завоювало увагу та любов рятувальників – у нього є ціла купа іграшок і навіть своя будка у вигляді пожежної машини. Цей пес – розпуста долі, тому ім'я у нього відповідне, розповідає речниця Одеської служби порятунку Марина Мартиненко.

Мажор потроху підростає, тож рятувальники вирішили взятися за його виховання. Настав час дізнатися – чи зможе цей загальний улюбленець стати повноцінним помічником для пожежників. Для цього Мажора повели до кінологів. Ті насамперед вирішили перевірити вміння цуценя концентруватися. Адже, щоб досягти хороших результатів чотирилапий друг має бути максимально уважним до слів і дій дресирувальника.

Незважаючи на те, що Мажор – досить непосидючий пес, вправи на концентрацію уваги він виконує дуже добре – каже кінолог.

Наступний етап – вивчити основні команди. І з цим завданням Мажор успішно впорався.

Приблизно через півроку щеня має освоїти всі базові команди, а вже потім кінологи перевірять, який напрямок роботи найбільше підійде Мажору.

Рятувальники планують у майбутньому навчити цуценя шукати людей під завалами і сподіваються, що вже незабаром про подвиги одеського Мажора дізнається вся Україна.


Схожі новини

Коментарі