НОВИНИ ГРАД » Новини » Мажор з'явився у команді одеських рятувальників
Мажор з'явився у команді одеських рятувальників
Читати grad.ua у  

Знайомтеся, це Мажор – новий чотирилапий співробітник Одеської ДСНС, який вже став душею та талісманом команди рятувальників. Іскра між Мажором та пожежниками пробігла в той момент, коли щеня схопило одного з них за штанину, таким чином обравши собі господаря.

Мажор отримав прізвисько на честь свого статусу – це пес, який має все: надлишки смачної їжі, найрізноманітніші іграшки і навіть власну будку. Однак, поки що Мажор віддає перевагу кущам, у яких любить ховати свої іграшки.

Цуценя став улюбленцем рятувальної команди та головним об'єктом уваги усієї команди. Він виявился дуже товариським і полюбляє постійно бути поруч із людьми.

Як тільки Мажор підросте, з ним почнуть працювати кінологи, щоб у майбутньому він став гарним помічником для рятувальників. А поки що песік відмінно знає лише одну команду – цілуватися.

Рятувальники розповідають, що Мажор для них – це надійна моральна підтримка та справжня втіха для душі в цей нелегкий час.

Точна порода Мажора – невідома. Однак, у частині припускають, що згодом із цього маленького смішного цуценя виросте великий добрий лабрадор. Який разом із командою рятувальників допомагатиме одеситам у надзвичайних ситуаціях.


Схожі новини

Коментарі