НОВИНИ ГРАД » Новини » Волонтери евакуювали з Харкова понад 500 котів та собак

Волонтери евакуювали з Харкова понад 500 котів та собак

Волонтери евакуювали з Харкова понад 500 котів та собак
Читати grad.ua у  

Війна зруйнувала життя багатьох українців. Через активні бойові дії страждають не лише люди, а й брати наші менші. Особливо складно їм виживати у гарячих точках під постійними обстрілами. Не всім господарям, з різних причин, вдається при евакуації забирати вихованців із собою. Тварини стають бездомними, лишаються без харчування, необхідного медичного догляду та турботи.

Ще одна проблема – розплідники, де чотирилапі сьогодні гинуть – або внаслідок воєнних дій, або з голоду чи інфекцій. Вивозити звірів з-під бомбування допомагають волонтери. Причому вивезти - не єдине завдання: чотирилапих потім потрібно виходити і знайти їм сім'ю, що любить. З початку війни понад п'ятсот тварин урятувала з Харкова героїня репортажу ТРК «ГРАД» – Вікторія Грановська.

Зараз під опікою у Вікторії та її помічників – близько 50 собак та кішок. У найближчих планах – вивезти 8 останніх кішок із Харкова.

Дбати про велику кількість тварин непросто у багатьох аспектах – насамперед фінансовому. Жінка відкрила благодійний фонд «Хвіст успіху», сподіваючись на підтримку небайдужих українців – реквізити можна знайти на фейсбуці сторінці фонду.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: