НОВИНИ ГРАД » Новини » Инцидентом в мэрии занялась прокуратура

Инцидентом в мэрии занялась прокуратура

Читати grad.ua у  
По инциденту в мэрии ведется досудебное расследование, по части второй статьи 296-й Уголовного кодекса Украины «Хулиганство».
Об этом в ходе брифинга сообщил прокурор города Одессы Геннадий Фуртат. Газ, по его словам, применили неустановленные лица. Есть ли задержанные и сколько их – выясняется.

 

 

http://youtu.be/lAE8amKExqs

 

 

Геннадий Фуртат,  прокурор г. Одессы: На даний час розпочато досудове розслідування за статтею 286 Хуліганство, кожній особі, яка брала участь у конфлікті буде надано правову оцінку її діям

 

Что произошло в дверях мэрии, когда митингующих не пускали в здании, также, заверил Геннадий Фуртат, будет выяснено в ходе досудебного расследования.  

 

Геннадий Фуртат,  прокурор г. Одессы: В ході досудового розслідування всі ці питання будуть вияснені, на даний час ми і ці питання перевіряєм, виясняєм, чи була така заявка, при яких обставинах народний депутат України не зміг попасти в приміщення міської Ради. З іншого боку, звісно, що громадський порядок не повинен бути порушений, треба поважати і тих людей, які знаходяться в приміщенні міської ради, а там також знаходяться народні депутати, ветерани війни, яким вручали нагороди, а також інші особи 

 

 

Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: