НОВИНИ ГРАД » Новини » У пункті пропуску «Орлівка» затримали водія з метамфетаміном

У пункті пропуску «Орлівка» затримали водія з метамфетаміном

В пункте пропуска «Орловка»задержали водителя с метамфетамином
Читати grad.ua у  

Під час здійснення заходів контролю вантажівки DAF у пункті пропуску «Орлівка» прикордонник помітив, що водій був знервований та стискав в руці підозрілий згорток. Виявилось, що це був пакет із білою речовиною, ймовірно метамфетаміном.

Повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Для поглибленого огляду транспортного засобу прикордонники спільно з митниками залучили службового собаку Арчі. Чотирилапий охоронець кордону швидко знайшов у відсіку для дрібничок в кабіні ще два пакетики із наркотичною речовиною, заховані у футляр від навушників.

Далекобійник спробував «вирішити питання», запропонувавши прикордоннику хабар у розмірі 100 євро, проте інспектор категорично відмовився від неправомірної вигоди.

Наразі хабародавця затримано. За даними фактами стосовно водія вантажівки відкрито кримінальне провадження за двома статтями -  «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» та  «Контрабанда наркотичних засобів».

Прикордонники зазначають, що це вже третя спроба переміщення через кордон наркотичних речовин за тиждень у даному пункті пропуску.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: