НОВИНИ ГРАД » Новини » Аномальна спека в Одеському регіоні відкладається

Аномальна спека в Одеському регіоні відкладається

Аномальная жара в Одесском регионе откладывается
Читати grad.ua у  

Синоптики Гідрометцентру Чорного та Азовського морів інформують про спад аномальної спеки ще на тиждень мінімум. 

2 серпня по Одеській області очікується мінлива хмарність, вночі та вранці місцями короткочасний дощ, вдень без істотних опадів. Повітряні потоки переважатимуть південно-західного напрямку зі швидкістю, помірною 7 – 12 метрів на секунду. Температурні показники нічні години 19 – 24 градуси, в день 28 – 33.

А на вихідні синоптики обіцяють місцями можливий дощ. 

3 серпня, та протягом доби 4 серпня можливі короткочасні дощі з грозами. Вітер південно-західний 4 серпня змінить напрямок на північний. Швидкості, помірні 7 –12 метрів за секунду. Температурний фон вночі 16 – 21 градус, вдень 24 – 29.

Протягом найближчих днів Одеська область перебуватиме в полі зниженого тиску, що може позначитися на стані здоров'я метеозалежних людей. Вони можуть скаржитися на головний біль і відчуття скрутності. У природі в зонах низького тиску погода має переважно хмарний характер із вітром та опадами.

Удень 5 серпня вночі 6 серпня місцями можливі короткочасні дощі, температура вночі 15 – 20 градусів, удень 27 – 32 градуси тепла.

За словами синоптика, середня добова температура повітря минулого тижня в місті була приблизно на 4 градуси вищою за норму.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: