НОВИНИ ГРАД » Новини » Мінлива хмарність, короткочасні дощі: погода в Одесі

Мінлива хмарність, короткочасні дощі: погода в Одесі

Переменная облачность, кратковременные дожди: погода в Одессе
Читати grad.ua у  

Досить тепла, а в деякі дні навіть спекотна погода – до 30 градусів вдень очікує жителів Одеської області на поточному тижні. При цьому можливі короткочасні дощі і тому передбачаються різкі коливання температур. Такі контрасти синоптики пояснюють тим, що Одеський регіон перебуває під впливом полів зниженого і підвищеного тиску, які часто змінюються один на одного. Це підтверджує прогноз від гідрометцентру Чорного та Азовського морів починаючи з четверга цього тижня.

6 червня в Одеській області очікується мінлива хмарність. Вранці та вдень короткочасний дощ, гроза. Повітряні потоки переважатимуть північно-західного напрямку 7 – 12 м/с. Температурні показники в нічні години 16 – 21 гр, вдень 26 – 31. По Одесі вранці та вдень короткочасний дощ, температура вночі 18 – 20 градусів, вдень 26 – 28.

Відчутні коливання між нічними та денними температурами очікуються в п'ятницю та суботу. При цьому жителям Одеської області також слід розраховувати на опади.

7 – 8 червня очікується мінлива хмарність, без опадів, а ось вдень 8 червня місцями буде дощ, гроза. Вітер північного напрямку 5 – 10 м/с. Температурний фон вночі 16 – 21 градус, вдень до + 31.

Останній день тижня, неділя, 9-го червня за прогнозами обіцяє бути без істотних опадів. Температура повітря вночі до +20. Вдень до +32-ох градусів. При цьому, як повідомила фахівчиня, поки що жодних максимумів за температурними показниками істотно не перевищено.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: