НОВИНИ ГРАД » Новини » 15 українських чоловіків затримали недалеко від кордону

15 українських чоловіків затримали недалеко від кордону

15 украинских мужчин задержали на границе
Читати grad.ua у  

В Одеській області 22-річний водій мікроавтобуса намагався підвезти до українсько-молдовського кордону п'ятнадцять пасажирів. Усіх їх затримали прикордонники Білгород-Дністровського загону на околиці села Підгірне.

Чоловіки призовного віку з різних областей України, щоб незаконно дістатися Молдови, скористалися послугами людини, яка обіцяла допомогти в перетині кордону. Зв'язок тримали через телеграм-канал. Ціна такої "подорожі" варіювалася від 4 до 10 тисяч доларів США з кожного. Отримавши через месенджер інструкції та маршрут руху, чоловіки прибули до населеного пункту прикордоння. Далі на мікроавтобусі їх обіцяли підвезти до кордону.

 

Щодо водія до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Щодо затриманих складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи скеровано до суду.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: