НОВИНИ ГРАД » Новини » Поблизу молдовського кордону затримали дві групи втікачів

Поблизу молдовського кордону затримали дві групи втікачів

Вблизи молдавской границы задержали две группы беглецов
Читати grad.ua у  

На околиці села Старокозаче, прикордонники зупинили транспортний засіб, яким керував місцевий житель. В автомобілі, окрім водія, перебували ще двоє чоловіків із Полтавської області. Останні пояснили, що в одному з телеграм-каналів відшукали послуги так званого перевізника через кордон. Заплативши за проїзд по 2 000 $. Але доїхати втікачам вдалося тільки до контрольованого району, де на них уже чекали прикордонники.

Іншу групу з чотирьох військовозобов'язаних, затримали поблизу українсько-молдовського кордону. У цьому випадку троє жителів Запорізької, Луганської та Одеської областей сплатили по 8 000 $ за спробу незаконно перетнути кордон. А от завбачливий одесит пообіцяв заплатити кошти лише після успішного трансферу.

Щодо водіїв направлено повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Щодо всіх шістьох подорожніх складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч.2 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справи скеровано до суду.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: