НОВИНИ ГРАД » Новини » Випускний 2024 в одеському коледжі «Сервер»

Випускний 2024 в одеському коледжі «Сервер»

Читати grad.ua у  

Чотири роки навчання пролетіли як мить. На долю студентів випало чимало труднощів, проте саме за цей час вони опанували знання та стали кваліфікованими фахівцями.

Ще вчора вони сиділи за партами, долучалися до занять онлайн, поспішали з дедлайнами здачі дипломних робіт, а сьогодні - вони вже випускники у святковому вбранні та квадратних академічних шапочках. В одеському коледжі комп'ютерних технологій «Сервер» відбувся випуск за двома спеціальностями «комп'ютерні науки» та «дизайн».

Дружний колектив, підтримка одне одного, індивідуальний підхід до кожного - усе це допомогло подолати виклики сьогодення, зізнаються як викладачі, так і студенти.

Неможливо не прикипіти душею за чотири роки навчання, взаємодопомоги та підтримки. Тепер перед випускниками відкривається новий шлях: хтось одразу почне працювати за фахом, інші – навчатимуться далі, а треті – комбінуватимуть подальшу освіту з роботою, проте світлі емоції та моменти проведеного разом часу й навчання в стінах коледжу залишаться з ними на все життя.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: