НОВИНИ ГРАД » Новини » Житель Подільського району вирубав лісових насаджень на 450 тисяч гривень

Житель Подільського району вирубав лісових насаджень на 450 тисяч гривень

Житель Подольского района вырубил лесных насаждений на 450 тысяч гривен
Читати grad.ua у  

У січні поточного року поліцейські викрили у лісосмузі поблизу міста Кодима чотирьох чоловіків, які зрубали 10 горіхів, розпилили дерева на колоди, подрібнили гілки і завантажили в легковик та вантажівку. Правоохоронці вилучили усю вирубану лісопродукцію, бензопили, подрібнювач гілок та два транспортні засоби, на які наклали арешт.

Як з'ясувалось, 34-річний мешканець передмістя, не маючи спеціального дозволу на використання лісових ресурсів, а саме лісорубного квитка чи ордера, та розуміючи, що він не зможе один здійснити незаконну порубку деревини, заручився допомогою трьох чоловіків, які не були обізнані про незаконність його дій. Він повідомив помічникам, що має дозвіл на розчищення вказаної ділянки місцевості, за що зможе отримати у власне користування всю спиляну деревину.

За висновком інженерно-екологічної експертизи зловмисник завдав майнової шкоди державі в особі Кодимської міської ради на загальну суму 449 тисяч 726 гривень. Горе-лісорубу висунули обвинувачення у незаконній порубці дерев у лісових насадженнях, що спричинило тяжкі наслідки. За скоєне йому загрожує позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: