НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі створено спеццентр з розшуку зниклих безвісти військових

В Одесі створено спеццентр з розшуку зниклих безвісти військових

В Одессе создан спеццентр по розыску пропавших без вести военных
Читати grad.ua у  

Спеціалізовані центри для розшуку осіб, які зникли безвісти за особливих обставин, створені у всіх регіональних управліннях нацполіції. Не стала винятком і Одеса. Заступник начальника слідчого управління ГУНП на Одещині Світлани Ткаченко розповіла:

В першу чергу представники Центру займаються організацією розшуку осіб, які зникли безвісти за особливих обставин, індифікацію непізнаних тіл, заслуховують стан розшукової роботи та перебіг досудового розслідування, вирішують проблемні питання, що виникають під час розшуку осіб, які зникли безвісти. проведення спільних координаційних нарад та залучення представників судово-медичних експертиз, науково-дослідних експертно-криміналістичних центрів Збройних Сил України.

До спеціалізованого центру увійшли близько 50 поліцейських – це представники слідчих, оперативних та інших підрозділів поліції на Одещині.
Щовівторка з 10 до 13 години у приміщенні слідчого управління ГУ Національної поліції в Одеській області на проспекті Шевченка, 8 Г проводиться особистий прийом громадян представниками центру. Також громадяни зможуть отримати консультацію, зателефонувавши за телефонами:

  • 048-779-43-62
  • 073-899-00-02.

Прийом дзвінків здійснюється з 09.00 до 18.00 з понеділка до п'ятниці.

Окрім цього, Світлана Ткаченко наголосила: з вищезазначених питань родичі військовослужбовців також можуть звертатися до будь-якого найближчого до них територіального підрозділу поліції. Звідти всю інформацію буде передано до координаційного центру.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: